WISKUNDE BIJLES IN ROTTERDAM BIJ SCOLAS

wiskunde bijles in Rotterdam

Bij de meeste middelbare scholieren beginnen de getallen al door het hoofd te tollen bij het denken aan dit lastige vak. En dat is heel begrijpelijk, want door de vele formules en lastige sommen raak je al snel in de war. Toch kan wiskunde heel leuk en waardevol worden, als je begrijpt hoe je ervoor moet leren. Wij van Scolas Rotterdam kunnen je daarbij helpen!

Onze wiskunde bijles is de perfecte oplossing voor leerlingen die bij wiskunde het gevoel hebben dat ze het overzicht snel kwijt raken of tijdens sommen vaak vastlopen. Dit heeft vaak te maken met een foutieve leerwijze en/of een tekort aan structuur en motivatie. Het aanpakken van deze problemen is essentieel om betere cijfers te kunnen halen, maar vereist veel persoonlijke aandacht. Dit kan de docent op school in de meeste gevallen niet bieden, maar Scolas gelukkig wel! 

Bijles Scolas Rotterdam

Waarom wiskunde bijles bij Scolas?

  1. Al onze bijlesdocenten wiskunde zijn met een 8+ geslaagd voor hun eindexamen wiskunde. Daarnaast doen zij ook ieder een studie waarbij wiskunde centraal staat. Hiermee kunnen wij een ongebruikelijk hoog kennisniveau garanderen.
  2. Bij Scolas Rotterdam beschikt iedere bijlesdocent over een ruime ervaring in het geven van bijles. We zijn op de hoogte van veel voorkomende problemen en herkennen deze snel bij onze leerlingen.
  3. Met de kleinschaligheid van Scolas komt ook veel persoonlijke aandacht kijken. Iets wat heel belangrijk is bij een vak zoals wiskunde, omdat dit vak meer tijd vraagt dan andere vakken. De oprechte verbinding die wij met onze leerlingen leggen, draagt bij aan een hogere motivatie.
  4. Sommige bijlesscholen proberen via een vaste leermethode hun leerlingen iets te leren. Wij maken gebruik van het creatieve aspect van wiskunde om zo beste leermethode voor onze leerlingen te vinden. Pas daarna wordt de focus op de structuur gelegd.

Indien u geïnteresseerd bent geworden in onze wiskunde bijles in Rotterdam of meer te weten wil komen over Scolas, raden wij u ten zeerste aan om wat verder te kijken op onze website. Bij vragen kunt u gerust mailen of bellen. Wij kijken er naar uit om u verder te helpen!