ECONOMIE BIJLES IN ROTTERDAM BIJ SCOLAS

Economie bijles in Rotterdam

Van consumentengedrag tot aan de complete werking van ons financiële stelsel: noem iets wat met geld te maken heeft en het wordt hoogstwaarschijnlijk behandeld in het vak economie. Enorm interessant natuurlijk, maar de diversiteit en diepgang van de theorie maken het tevens een lastig vak. Toch kan economie heel leuk en waardevol worden, als je begrijpt hoe je ervoor moet leren. Wij van Scolas Rotterdam kunnen je daarmee helpen! 

Onze bijles is de perfecte oplossing voor leerlingen die het lastig vinden om al die begrippen te onthouden of snel in de war raken van de vele formules die dit vak rijk is. Dit onvermogen heeft vaak te maken met een foutieve leerwijze en/of een tekort aan structuur en motivatie. Het aanpakken van deze problemen is essentieel om betere cijfers te kunnen halen, maar vereist veel persoonlijke aandacht. Dit kan de docent op school in de meeste gevallen niet bieden, maar Scolas gelukkig wel!

Bijles Scolas Rotterdam

Waarom economie bijles bij Scolas?

  1. Al onze bijlesdocenten economie zijn met een 8+ geslaagd voor hun eindexamen wiskunde. Daarnaast doen zij ook ieder een studie waarbij economie centraal staat. Hiermee kunnen wij een ongebruikelijk hoog kennisniveau garanderen.
  2. Bij Scolas Rotterdam beschikt iedere bijlesdocent over een ruime ervaring in het geven van bijles. We zijn op de hoogte van veel voorkomende problemen en herkennen deze snel bij onze leerlingen.
  3. Met de kleinschaligheid van Scolas komt ook veel persoonlijke aandacht kijken. Iets wat heel belangrijk is bij een vak zoals economie, omdat dit vak meer tijd vraagt dan andere vakken. De oprechte verbinding die wij met onze leerlingen leggen, draagt bij aan een hogere motivatie.
  4. Sommige bijlesscholen proberen via een vaste methode hun leerlingen iets te leren. Wij maken gebruik van het creatieve aspect van wiskunde om zo de beste leermethode voor onze leerlingen te vinden. Pas daarna wordt de focus op de structuur gelegd.

Indien u geïnteresseerd bent geworden in onze economie bijles in Rotterdam of meer te weten wil komen over Scolas, raden wij u ten zeerste aan om wat verder te kijken op onze website. Bij vragen kunt u gerust mailen of bellen. Wij kijken er naar uit om u verder te helpen!