BLIJVENDE VOORUITGANG IN EEN VERTROUWDE OMGEVING

Bij Scolas hechten we eraan oprecht verbinding te maken met al onze leerlingen. Door onze kleinschaligheid kunnen we onze leerlingen echte persoonlijke aandacht geven. Deze aandacht is exact wat scholieren te kort zijn gekomen tijdens de lockdown door het COVID-19 virus, de pandemie die ook het schoolleven drastisch heeft veranderd. Omdat een deel van de leerstructuur is weggevallen kan het lastig zijn om al het schoolwerk weer op te pakken. Sommige leerlingen zullen een achterstand hebben opgebouwd door een tekort aan ordening en regelmaat. Om deze achterstand verder te voorkomen of te verhelpen en weer structuur in het leerschema van de leerling te brengen, biedt Scolas Rotterdam bijles aan huis aan.

structurele vooruitgang

Wij leren uw kind niet alleen om het volgende proefwerk te halen, maar ook om beter te leren leren en structuur aan te brengen in zijn/haar werk. Onze bijlesdocenten zijn er in getraind de structurele fouten van de leerling te ontdekken en deze adequaat aan te pakken, voor goede resultaten op de lange termijn. Door te kijken naar persoonlijke voorkeuren en manier van denken, ontwikkelen we samen de houvast en het zelfvertrouwen dat nodig is voor betere cijfers. 

FLEXIBILITEIT

Omdat bijles aan huis niet gebonden is aan openingstijden, bieden wij een grote flexibiliteit in het onderwijzen van uw kind. Zo geven wij bijles wanneer het u uitkomt en kunnen wij de leerling ook op korte termijn nog de kennis en strategieën bijbrengen om een proefwerk of toets te halen.


Bijles voor een gereduceerd tarief

In verband met de huidige pandemie bieden wij bijles aan huis aan voor een gereduceerd tarief.

Meer weten?

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

    bijles aan huis

    22

    Per UUR